Hop til hovedindholdet

Dansk Folkeoplysnings Samråd logo

Tilmelding til webinar


Dato og tid

Tirsdag d. 21. september 2021 kl. 10:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. september 2021 kl. 12:00

Sted

Zoom Zoom

Tilmelding til webinar


"Styrk din lokale interessevaretagelse"

Kommunalvalget den 16. november nærmer sig, og det er tid til, at folkeoplysende foreninger og skoler sætter gang i den lokale interessevaretagelse.

Men hvordan gør I det bedst? Hvilke mærkesager skal I vælge, og hvordan kommer I i dialog med politikerne? Det er vigtige overvejelser, hvis I ønsker at øge jeres indflydelse på udviklingen af folkeoplysningen i jeres kommune.

I kan få svar på disse spørgsmål på dette DFS-webinar, når kommunikationsrådgiver Maria Steno deler ud af sin viden om lokal interessevaretagelse. Anledningen er det kommende kommunalvalg, men Marias gode råd og viden kan også bruges på den anden side af valget. Webinaret vil bestå af både oplæg og debatter i mindre breakout-rooms.  

Oplægsholder:
Maria Steno er en af forfatterne bag bogen ’Lokal Lobbyisme’. Hun har siddet i Kommunalbestyrelsen i Birkerød Kommune og siden Rudersdals Kommune i 20 år. Hun er tidligere direktør i et kommunikationsbureau og arbejder i dag som selvstændig kommunikationsrådgiver.

Målgruppe:
Webinaret er til dig, der arbejder eller er frivillig i en lokal folkeoplysende skole/forening, og som ønsker at blive klogere på, hvordan man kommer i gang med lokal interessevaretagelse. Webinaret henvender sig også til konsulenter i DFS’ medlemsorganisationer.

Pris:
Det er gratis at deltage, men du skal være tilknyttet DFS for at kunne deltage - fx ved at tilhøre en lokalafdeling hos en af DFS' medlemmer.

Du vil modtage et link dagen inden webinaret starter. 

Kontaktinformation til arrangør

Dansk Folkeoplysnings Samråd
Tlf: +45 33151466
dfs@dfs.dk

Kontaktinformation til arrangør

Dansk Folkeoplysnings Samråd
Tlf: +45 33151466
dfs@dfs.dk